گندم سوبنی

در آستانه بهار به  رسم قدیم از اوایل بهمن ماه مقداری گندم را نم دار کرده و پس از جوانه زدن گندم ها را در آفتاب پهن می کنند تا خشک شود .سپس آن را با دستاس به صورت بلغور در می آورند و از آن در آستانه نوروز برای درست کردن سوبنی(سمنو) استفاده می کنند .

/ 2 نظر / 8 بازدید
علی .بیرجند

سلام.وبلاگ روستای شما را به یادیکی از دوستان بسیار ارزشمند دوران تربیت معلم شهید بهشتی مشهد در سال 73-71که محمد آقای سیفی بودند وپسوند فرشه داشتند جستجو کردم اگر امکان داشت با هماهنگی این بزرگوار شماره تلفن شان را برای ارسال نمایید. باتشکر

یاد

سلام سمنوي اصل با جوانه همين سوبني فرشه است مخصوصا تو كاسه با گردو .